Op SEMA komen allerlei gemodificeerde auto’s voorbij. Zo zijn er bijvoorbeeld gemodificeerde Supra’s, aangepakte Supra’s en je hebt kans op een verbouwde Supra. Ze hebben allemaal een eigen unieke stijl, kleur en verhaal. Maar het is geen Supra die het bijzonderste verhaal vertelt, maar deze gecrashte Hellcat. Dat hij überhaupt aanwezig is, met politie-tape en al, is al speciaal te noemen.

De Dodge Challenger Hellcat die je op de foto’s ziet is speciaal gebouwd voor SEMA door Quintin Brothers Auto en Performance. Vol trots willen de broers Pete en Tim Quintin hun versie van de Hellcat showen in Las Vegas. Een dief had andere plannen, en pikte een week voor de beurs opende de praalwagen van de broers. De politie was de boef al snel op het spoor, maar hij gaf zich niet zonder slag of stoot gewonnen.

Op Facebook laten de Quintin-broers weten dat de coureur daarna een hek omver heeft gereden en op een kartbaan terecht is gekomen waar ook een evenement bezig was. Uiteindelijk laat de dief de gestolen en gecrashte Hellcat achter en vlucht te voet verder. Daarmee lijkt het game-over te zijn voor de broers, want met een gestolen en gecrashte Hellcat naar SEMA, dat kan niet, toch? De twee tuners denken er anders over.

Ze besluiten de gecrashte Hellcat alsnog mee naar SEMA te nemen. Op de ProCharger-stand staat de Hellcat precies zoals ze hem aantroffen. Voorin herkennen we de McRommel en op de achterbank van de gestolen en gecrashte Hellcat is een babyzitje geplaatst, vermoedelijk om het kind ook even te laten genieten van zijn kortstondige nieuwe aanwinst. De gebutste Hellcat blijkt een grote hit op de beurs en waarschijnlijk krijgt de auto meer aandacht dan hij normaal gekregen had.

Foto: Quintin Brothers Auto en Performance

Reacties

Geef een reactie

(verplicht)