Een ton en een beetje – dat is een hoop geld voor een zwarte Audi A3 met een sportieve motor. Maar bekijk het eens van de andere kant: nog geen tien jaar geleden moest je grof meer betalen voor dezelfde specificaties. Wilde je in 4,0 seconden naar de 100 km/u sprinten? Dan moest je het zoeken in de hoek van Lamborghini, Porsche of Ferrari.

Voor 101.104 euro haal je de duurste Audi RS 3 van Nederland in huis. Het is de enige RS 3-voorraadauto die het plafond van een ton doorbreekt. Met 50 kilometer op de teller mag je ‘m gerust gloednieuw noemen. Aan jou de taak om de 2,5-liter vijfcilinder netjes in te rijden voordat je ‘m in die 4,0 seconden naar de 100 km/u laat sprinten.

De zwarte lak en de nette zwarte interieurbekleding maakt de duurste Audi RS 3 van Nederland een allemansvriend; je zou ‘m bijna zonder scheve gezichten uit te lokken, kunnen voorrijden in de straat zonder de haast onvermijdelijke opmerking ‘zo buurman, opslag gehad?’ te horen. Bijna.

Haal ‘m bij Audi Centrum Rotterdam. Misschien dat ze nog wel een setje keramische remmen voor je willen monteren, want dat is het enige wat nog ontbreekt.

(c) Foto’s: Audi Centrum Rotterdam

Reacties

Geef een reactie

(verplicht)