Kun je pech op het juiste moment hebben? Of is het dan geen pech meer? Hoe dan ook, dit durven we wel ‘dikke pech’ te noemen. In de onderstaande video zie je een Volkswagen ID.3 die precies op de brug bij Westervoort op de A12 stilstaat. En precies achter de elektrische Volkswagen staat een vrachtwagen die het nog net even wat onhandiger maakt. Oh, en hadden we al gezegd dat het in de spits was?

Er zijn op dit moment werkzaamheden aan de brug bij Westervoort, dus de boel is al wat krapper dan normaal. Volgens de filmer was er geen schade aan de Volkswagen of aan de vrachtwagen – de ID.3 lijkt dus gewoon te zijn gaan stilstaan. Overigens was er nog wel een stukje vluchtstrook rechts van de auto, wat een hoop vertraging had gescheeld.

Lees ook: Man staat met koffers langs A12 te wachten: ‘Door vrouw uit auto gezet’

De onderstaande video van de stilgevallen auto is trouwens maandag opgenomen. We vroegen aan Rijkswaterstaat of ze daar wisten wat er precies aan de hand is met de auto, maar ze kunnen helaas niets delen. De enige conclusie die wij kunnen trekken, is dat ie daar niet zo handig staat. En daarmee terug naar de studio.

Elektrische Volkswagen ID.3 stilgevallen op onhandige plek

Reacties

  • Kas heeft op 23 april 2023 geschreven:

    De vrachtwagen staat wel héél dicht tegen de Volkswagen aan… is het niet gewoon een aanrijding? Zie ook geen andere reden waarom je als vrachtwagen anders zou blijven staan achter een stilgevallen wagen.

    Reageer
  • Bart heeft op 23 april 2023 geschreven:

    Behulpzame vrachtwagenchauffeur die de bestuurder en auto voor erger onheil behoeden?

    Reageer

Geef een reactie

(verplicht)