Recentelijk vloog de vraag nog door de redactiezaal: ‘Wie koopt er nou eigenlijk zo’n Bentley Bentayga? Wat is de doelgroep?’ Waarop iemand onvermijdelijk zei: ‘Voetballers en Rappers’. Dat antwoord werd toen afgedaan als een flauw stereotype, maar blijkbaar schuilt er in elk geintje een seintje.

Want naast rapper Ali B kruipt nu ook voetballer Eljero Elia achter het stuur van een Bentley Bentayga. Mocht het helpen bij je statistieken voor je anti-stereotype-Bentley-beweging, kun je Eljero Elia ook kledingmerk-eigenaar noemen. De oud-Feyenoorder koos voor de 6.0 W12-variant.

De ‘Balr’ stopte niet bij een handtekening onder een verkoopcontract. De Bentley Bentayga mocht direct naar AST Vriezenveen voor een zwikje Mansory-onderdelen, een verlaging, velgen en naar JD Customs voor een matzwarte wrap. De keukenblad-look van Mansory bleef gelukkig uit. De Lamborghini Huracán Performante waarmee hij op de foto ging bij VDM, is helaas niet van hem. Of hij zijn zwarte Huracán verkocht heeft, is niet bekend.

Eljero Elia’s nieuwe auto

A post shared by ?????? ???? (@eljeroelia) on

Niet de nieuwe auto van Eljero

A post shared by ?????? ???? (@eljeroelia) on

Advertentie

Reacties

Geef een antwoord

(verplicht)

Meer
Advertentie