We hebben sinds Bill Gates zijn moves showde in de jaren negentig niet meer zulke plaatsvervangende schaamte gevoeld. Tijdens de openingsceremonie van de nieuwe Gigafactory 3 in Shanghai kon Elon Musk zijn ritmische verlangens niet meer onderdrukken toen More Than You Know van Axwell Λ Ingrosso begon te draaien. Musk noemt de ‘dans’ zelf Not Safe For Work (NSFW) – voor ons voelt het meer alsof je je vader in de kroeg tegenkomt terwijl ie een bakkie te veel op heeft.

De Gigafactory 3 is de eerste Tesla-fabriek buiten Amerika. De Tesla Model 3 zal er gebouwd worden, net als de Model Y. De bouw kostte zo’n 2 miljard dollar. De prijs van de Model 3 zakte in China met zo’n 5.000 dollar per auto door de lokale productie. Chinezen betalen nu 41.000 euro voor een Model 3. Tesla plant een productiecapaciteit van 500.000 auto’s per jaar in de nieuwe fabriek. Musk wil ook nog een fabriek bouwen in Berlijn om ook in Europa de strijd aan te gaan met Volkswagen, Mercedes en BMW.

We hebben ter referentie ook de dans van Bill Gates toegevoegd. Volgens de titel was dit bij de lancering van Windows 95, maar diverse bronnen melden dat het waarschijnlijk een willekeurig sales-event was.

Elon Musk danst in Shanghai

Bill Gates danst in de jaren negentig

Foto: Screenshot YouTube / Bloomberg

Reacties

Geef een reactie

(verplicht)

Meer van TopGear