Toen wij jong waren – en dat is langer geleden dan we willen toegeven – moesten we nog met stiften aan de gang om onze speelgoedauto’s te modificeren. De jeugd van tegenwoordig heeft het beter; die kan aan de slag op de console. Nog toffer is het als deze auto’s dan weer werkelijkheid worden, zoals de McLaren Solus GT. Ook deze elektrische Renault 5 is volgens het merk ‘geïnspireerd op video games’.

Er is nog maar weinig bekend over deze speciale Renault 5, maar deze mysterieuze beelden verklappen alvast dat ie er fantastisch uitziet. Dat komt voornamelijk door die joekel van een achtervleugel. Naast een giga-vleugel heeft de R5 stoelen van Sabelt en een rolkooi. Als je goed kijkt, zie je op de vleugel het getal 50 staan. Deze brutale R5 viert dan ook de vijftigste verjaardag van de Renault 5.

Wanneer krijgen we hem te zien?

Op 22 september gaat het doek definitief van het showmodel af. Dan zullen we meer horen en vooral zien van deze elektrische Renault 5. In oktober is hij in levenden lijve te bewonderen op de Autosalon van Parijs.

Reacties

Geef een reactie

(verplicht)