Hoe iemand zo gefrustreerd en boos kan zijn in een Ferrari? Een brake-check is nooit geoorloofd (en al helemaal niet bij een vrachtwagen waarachter nóg een vrachtwagen rijdt), maar soms kun je de ergernis nog snappen. Deze absolute droeftoeter in een Ferrari 599 heeft echter totaal geen reden om tot vier maal toe een brake-check uit te voeren.

We hebben vrachtwagens langzamer zien inhalen – veel langzamer. De vrachtwagen geeft zelfs gas bij om in te halen en de totale manoeuvre duurt zo’n 20 seconden. Natuurlijk is het niet leuk dat je je vaart kwijt bent – maar het is een Ferrari 599, dus zie het als een reden om ‘m weer in de kick-down te gooien en naar die fijne V12 te luisteren.

Oké, dus je hebt haast. Heel veel haast, blijkbaar. Waarom verdoe je je tijd dan met zulke praktijken? Tijdens de brake-check wordt de Ferrari 599 met een dagwaarde van minimaal 100.000 euro door vijf andere auto’s ingehaald. Zelfs door een Golf (65) Plus – en dan ben je diep gezakt.

Ferrari brake-checkt vrachtwagen vier keer

Advertentie

Reacties

 • Sven heeft op 1 juli 2019 geschreven:

  Eén woord: paljas

  Reageer
 • joop heeft op 1 juli 2019 geschreven:

  plat rijden die hap!!!!!!!!!!!!!!!!

  Reageer
 • Neger Des heils heeft op 30 juni 2019 geschreven:

  Als beroeps chauffeur zal je aan het kortste eind trekken als je niet remt, geloof me. Mar de verleiding is groot.. Wat een idioot. Hij heeft geen idee hoeveel geluk hij heeft dat ie nog leeft

  Reageer
 • Ron heeft op 29 juni 2019 geschreven:

  Het kenteken JD-452-K van deze wegpiraat staat pas op naam sinds 24-6-2019…. 3 dagen na aankoop zulk weggedrag met z’n 12 jaar oude bak, we gaan dus vast nog meer zien van deze Ferrari uitslover.

  Reageer
 • Tugkan heeft op 29 juni 2019 geschreven:

  Ik had gewoon door gereden je heb toch dashcam dus politie ziet het toch

  Reageer
 • T8T heeft op 29 juni 2019 geschreven:

  Lelijke Ferrari 599.
  Geef mij maar een Laferrari of een 612 scag.

  Reageer
 • O. Pel heeft op 28 juni 2019 geschreven:

  Er zijn een hoop hufters op de weg, maar dit is er één van de hoogste klasse. Hij zal wel erg blij zijn met z’n manoeuvre. En met z’n Ferrari. Dwars doorheen rijden inderdaad!!

  Reageer
 • Rob heeft op 28 juni 2019 geschreven:

  JD-452-K is het kenteken van deze onbenul in z’n Ferrari, door mij afgelezen, deze klootzak hoort niet op de weg en direct langdurig het rijbewijs innemen!

  Reageer
 • Rob.Entjes. heeft op 28 juni 2019 geschreven:

  Als die gangster dat bij mij had gedaan ,dan had hij nu een fiat 500 overgehouden. !! ik ree hem vol er tegen aan , en dan zeggen ,FOUTJE BEDANKT.!!!

  Reageer
 • Jur heeft op 28 juni 2019 geschreven:

  Hij had er dwars overheen mogen rijden van mij, wat een idioot zeg denkt nergens verder over na wat er achter deze vrachtwagens gebeurt! En wat nu als de achterste vrachtwagen uit schrik naar links was uitgeweken terwijl hij werd ingehaald?
  Geef deze man bij verstek maar een mega bekeuring, als je dan zonodig wil laten zien dat je een Ferrari rijd kun je ook een vette prent wel betalen?

  Reageer

Geef een reactie

(verplicht)

Advertentie