Het Dark Web trekt het grootste geboefte van het internet aan. In het afvoerputje van het web wisselen de meest illegale dingen van hand. Wapens, verboden middelen en verboden diensten. Vaak in ruil voor Bitcoins. Maar dit gaat zelfs te ver voor het donkere web: je kunt nu een Fiat Multipla huren. Het aanbod staat zelfs gewoon openbaar op het internet. Iedereen kan er misbruik van maken. De maatschappij holt in een hard tempo achteruit. En de Fiat Multipla rijdt voorop. Maar dan wel in zijn achteruit. En heuvelafwaarts. Anders gaat het niet zo hard.

Waar kan ik een Fiat Multipla huren?

Via Multiplahuren.nl kun je de Fiat een dagje besturen. De site doet niet eens aan een achtergrondcheck voor zijn gebruikers. Ieder labiel persoon in een slechte bui kan dit retinavernietigingswapen voor een prikkie oppikken en er heel Nederland mee terroriseren. Een Fiat Multipla huren kan voor maar 37,50 euro per dag – en dat bedrag kun je delen door zes personen. Toen we dit artikel schreven, kon je nog een rode huren. Hiervan was het plastic van de bumpers blijkbaar niet verweerd genoeg, want inmiddels is het een blauwe geworden.

Huisdieren zijn verboden om mee te nemen, waarschijnlijk omdat PETA anders met molotovcocktails je toko komt verassen. Daarover gesproken: roken is verboden in de Fiat. De Multipla haalt 104 pk uit een 1,6-liter benzinemotor. De topsnelheid is 170 km/u en in 12,6 seconden zit je op de 100 km/u vanuit stilstand. Durf jij het aan voor 6,25 euro per persoon?

 

Reacties

  • Nessie heeft op 15 september 2021 geschreven:

    Heb ook een (nieuwe) Multipla gekocht in 2001 en 3 jaar heel fijn mee gereden. De grootste teleurstelling was de dealer. Een omhoog gevallen garage die opeens een concern begon met (te) veel vestigingen.

    Reageer
  • Cees Schouten heeft op 14 september 2021 geschreven:

    Ik ga jullie voor 30 dagen bannen. Ik ben tot diep in mijn ziel geraakt. Ik hen nu 57 jaar mijn rijbewijs en er is maar één auto waarover ik nog steeds vol lof over praat. De Fiat Multipĺa 1.9 Jtd !!!!!!!!!

    Reageer

Geef een reactie

(verplicht)