Tuner Fostla is niet onder de indruk dat ze het beter kunnen dan de experts van Brabus. Daarom pakken ze zelf geen standaard Mercedes-AMG GT 63 4-Door voor hun nieuwste project, maar geven ze de creatie van Brabus nog een slinger. Motorisch laten ze hem hetzelfde, wat dus betekent dat deze Fostla Brabus 800 een toereikende 800 pk heet en een 0-100-tijd van 2,9 seconden. De top is 315 km/u.

Wat is er dan anders aan de Fostla Brabus 800?

De andere tuner voegt om te beginnen een sterrenhemel toe met een ‘ontelbaar aantal’ ledjes. Vanbuiten valt het kleurtje meteen op. De Brabus is niet opnieuw gespoten, maar simpelweg voorzien van een wrap in de kleur ‘Badlands Green’. De elementen zijn koperkleurig. Bovenop de wrap zit nog een doorzichtige XPEL-wrap om de auto te beschermen tegen steenslag.

De 22-inch velgen áchter en de 21-inch velgen vóór zijn de standaard units die Brabus monteert. Voor de foto’s is hij extra laag gelegd, maar de auto kan een stukje omhoog door de luchtvering. Al met al verandert Fostla niet heel veel aan de Brabus 800, maar als je dan toch lekker wilt overdrijven met zo’n Brabus, dan kun je hem net zo goed een mooi kleurtje geven.

Advertentie

Reacties

  • Chris heeft op 27 augustus 2021 geschreven:

    Wat een diarree-kleur!

    Reageer

Geef een antwoord

(verplicht)

Meer
Advertentie