Om de verspreiding van het coronavirus niet te veel in de hand te werken, wordt nu geadviseerd om zo veel mogelijk thuis te werken. Met meer dan 100 mensen bij elkaar in één ruimte zijn, wordt ook afgeraden. En dat betekent – met wat geluk – dat er veel minder files zullen ontstaan in de ochtend en in de avond. Maar wat als dat nou net je momentje voor jezelf was? Óf juist het moment dat je even je agressie kwijt kon schelden op andere weggebruikers? Hierbij wat games waarin je kunt filerijden. Graag gedaan.

GTA V

Parkeer een vrachtwagen overdwars of gooi een handgranaat midden op de snelweg en wacht tot de snelweg constipeert. Stap daarna in je favoriete auto en wacht geduldig tot de file zich oplost. Scroll door de radiozenders en als de frustratie te groot wordt, zijn de mogelijkheden om je af te reageren eindeloos. Doe het online met vrienden om toch de nodige sociale interactie te krijgen, die je nu op het werk mist.

Euro Truck Simulator

Dit spel is een ware culthit geworden. Op het moment van schrijven spelen meer dan 21.000 mensen Euro Truck Simulator 2. Dat zijn er genoeg om een flinke polonaise te veroorzaken. Zoek een drukke server op en ga op zoek naar een mooie file.

Rush Hour

Dit spel draait letterlijk om filerijden. Anders dan de rest van de games op deze pagina, is dit geen spel voor op de computer of console (al is er wel een onlinevariant). Het zal als een schok komen voor sommige jonge lezers, maar dit is hoe mensen vroeger hun games speelden.

Sim City

Dit is je kans om niet zelf in de file te staan, maar om voor god te spelen. Lok eerst nietsvermoedende Sims je stad in om ze vervolgens in een helse horrorspits te laten lijden tot in de oneindigheid. Je weet dat je het wilt.
Advertentie

Reacties

Geef een antwoord

(verplicht)

Meer

Meer van TopGear

Advertentie