Op de nieuwe Toyota Supra moet je nog even wachten. Dus wat dacht je van een, eh, nieuwe Toyota Supra? Dit exemplaar is al sinds 1994 nieuw. De originele raamsticker van de dealer zit er nog bij.

In Nederland staat er op dit moment (zo snel we kunnen zien) niet één te koop, maar je ziet ze steeds meer: Toyota Supra’s in volledig originele conditie. Wellicht zijn het vertroetelde exemplaren die nu, omdat de prijzen explosief stijgen, in de verkoop gaan. Of misschien waren het ooit F&F-gestileerde Supra’s die terug zijn gebouwd omdat de hype nu wel voorbij is.

Deze volledig ongemolesteerde Supra toont ruim 9.100 kilometer op de teller. Het gaat hier om een veiling en met nog vier dagen te gaan staat de prijs al boven de 60.000 dollar. In Amerika is dat de gangbare prijs voor een net exemplaar met een redelijke kilometerstand. Verwacht dus maar dat deze targa-dakker flink gaat stijgen.

De prijs verraadt al dat het hier gaat om een Supra met een 2JZ-GTE – de enige motor die je wilt. Helaas hangt ie wel aan een automaat, maar daar zou je nog iets aan kunnen doen. Al verpest je dan wel weer de onverprutste status. Een dilemma, dus.

Reacties

Geef een reactie

(verplicht)

Meer van TopGear