Het kopen van een geconfisqueerde auto bij de Nederlandse overheid is niet zonder risico. Om te beginnen heb je in de meeste gevallen geen flauw benul hoe de auto daar belandde en hoe ermee is omgegaan. Daarnaast heb je altijd nog een kleine kans dat iemand het kenteken herkent en een appeltje te schillen heeft met de vorige eigenaar. Bij deze verlengde Range Rover is dat allemaal niet van toepassing.

Het gebeurt niet vaak, maar er staat een gloednieuwe auto bij Domeinen Roerende Zaken. Je hoeft je dus geen zorgen te maken over hoe de vorige eigenaar met de auto reed, want er is met een tellerstand van 183 kilometer nog nauwelijks mee gereden. Het betreft een volgeladen Range Rover van het uitgaande model, met zelfs het plastic nog op de voetsteunen van de achterbank. De auto komt oorspronkelijk uit Duitsland en is in 2020 nieuw geleverd, maar daarna nooit gebruikt.

Specificaties van de verlengde Range Rover

De auto stond officieel als Range Rover P400 Autobiography LWB in de prijslijsten. In Nederland was je minimaal 195.000 euro kwijt voor deze uitvoering. LWB staat voor Long Wheelbase en Autobiography geeft aan dat het om een goed aangeklede uitvoering gaat. Achterin is het dus extreem goed toeven, zoals je kunt zien. De 3,0-liter zes-in-lijn benzinemotor met mild-hybridetechniek is goed voor 400 pk en een 0-100-tijd van 6,5 seconden.

Wat moet ie kosten?

Deze verlengde Range Rover heeft een rood interieur met vier individuele stoelen. De passagiers achterin hebben een scherm voor hun neus en iedereen kan genieten van de Meridian-audioinstallatie. De Land Rover met lange wielbasis gaat naar de hoogste bieder, áls het bod hoog genoeg is. Een prijsindicatie wordt niet afgegeven en je moet zo te zien nog wel even tanken. Op garantie hoef je ook niet te rekenen bij Domeinen, zoals je weet.

Reacties

  • sander heeft op 11 mei 2022 geschreven:

    wij hebben deze al betaald dus eigenlijk moeten zij m gewoon verloten onder de burgers….

    Reageer

Geef een reactie

(verplicht)