Nu je een streep door al je zomerplannen hebt moeten zetten, kun je uit frustratie best een paar mooie strepen op het asfalt achterlaten. Dat lucht vast op. En hoe kun je dat beter doen dan met de goedkoopste auto met 800+ pk van Nederland?

Deze Ford Mustang is nét aangekomen in ons kikkerlandje en produceert dankzij flink wat modificaties een gezonde 850 pk. Oh, en op zich wel handig: je krijgt er een half jaartje garantie bij. Die geldt niet voor als je ‘m zelf een sloot of een menigte in rijdt, gokken we.

De 5,0-liter V8 van Ford werd getrakteerd op de inlaat van een Boss 302. Daaronder schuilen snellere nokkenassen die zijn afgestemd op het nieuwe vermogen van de V8. Een supercharger van Vortech, die dus niet óp de motor zit, maar ervoor, stuwt een flinke lading lucht door de motor heen, waardoor het vermogen uitkomt op 850 pk. Volgens de verkoper zijn de versnellingen van de handmatige transmissie erg kort, waardoor de goedkoopste auto met 800+ pk van Nederland bijzonder snel van zijn plek gaat.

Ook vanbuiten is de Mustang niet standaard meer. De motorkap en de koplampen komen van een GT500 en rondom vind je koolstofvezel accenten van Roush. Straatlegale dragracebanden (met profiel) van Mickey Thompson moeten het vermogen op de weg zien te krijgen. De teller staat op 53.167 kilometer en jij zou de eerste Nederlandse eigenaar zijn. Voor 59.950 euro haal je hem bij RJ Car Center in Oss.

Reacties

 • Huub heeft op 19 mei 2020 geschreven:

  Half jaar garantie is weinig

  Reageer
 • Jeroen heeft op 17 mei 2020 geschreven:

  Hoi,
  Hier is de directe link

  Reageer
 • Info@rjcarcenter.nl heeft op 17 mei 2020 geschreven:

  Hoi nezih
  De mustang staat bij rj carcenter in oss
  http://Www.rjcarcenter.nl

  Mvg Ron koppens

  Reageer
 • Nezih heeft op 17 mei 2020 geschreven:

  Hoe kunen we deze auto kopen of zou?
  Gr Nezih

  Reageer

Geef een reactie

(verplicht)