We moesten zo’n 65 jaar wachten op een Corvette met middenmotor. Die revolutie, waar we ons hele leven al op zaten te wachten, wordt nu gelijk opgevold door nog een breek met het verleden. Een hybride en elektrische Corvette Stingray komen eraan. Chevrolet kondigt aan dat de hybride versie van de Corvette in 2023 komt. Daarna zal een volledig elektrische versie volgen.

Hieronder kun je alvas een kleine teaser zien die Chevrolet deelde op Twitter. Daar zien we een gecamoufleerde Corvette driften in de sneeuw. Er is nog niet veel informatie uit de video te halen, maar het lijkt erop dat alle vier de wielen worden aangedreven.

Chevrolet houdt de lippen vooralsnog stijf op elkaar. Ze geven aan dat we op een later tijdstip meer te horen krijgen over deze hybride en elektrische Corvette Stingray. Van die laatste weten we zelfs nog niet wanneer hij zijn opwachting zal maken.

Hoe goed de Corvette met batterijen ook wordt, deze nieuwe aandrijflijnen zullen puristen ongetwijfeld tegen de haren instrijken. Zie jij jezelf al rijden in een elektrische aangedreven Stingray?

Reacties

  • Prf heeft op 27 april 2022 geschreven:

    Graag een beetje opschieten met de full electric
    Dan is de aanschaf nog BPM vrij!

    Reageer

Geef een reactie

(verplicht)