Hatchbacks met drie deuren sterven langzaam uit. De variant met twee deuren extra is veel populairder en autofabrikanten zien er geen heil meer in om een productielijn open te houden voor het handjevol kinderloze klanten. Vervelend, maar zo ontstaat er ruimte in de fabrieken voor Shooting Brakes. En waag het niet onze droom te verstoren met rationele argumenten.

Deze Jaguar F-Type Shooting Brake bewijst in z’n uppie dat de carrosserievorm een uitstekend idee is. Kijk er eens naar. Het enige nadeel aan deze Jaguar F-Type Shooting Brake is dat er maar één foto is. Het is al Jaguar F-Type Shooting Brake-render op het internet nummer 3.345 – maar dat maakt niet uit. Sommige dingen kunnen niet vervelen.

Het was digitaal-beeldhouwer Rain Prisk die het dak van de F-Type een blauw pilletje gaf. Hij maakte de Jaguar F-Type Shooting Brake op basis van de Jaguar F-type Coupé 2.0 Turbo. Dat is misschien qua motor niet de beste keuze, maar qua uitlaat hebben we niets te klagen. We gaan nog eventjes verder met staren naar de foto.

Advertentie

Reacties

Geef een antwoord

(verplicht)

Meer
Advertentie