Als we een auto kopen, gaan we vaak al snel voor de veilige keuze. Een auto moet bruikbaar zijn, je moet er een tijd mee leven en je wil er ook nog wel wat voor krijgen als je hem weer verkoopt. Maar stel nou dat je niet zo rationeel bent ingesteld. Stel nou dat jij zo iemand bent die elke ochtend even heel snel zijn deurklink likt voordat hij weggaat. Dan is deze Dodge Viper SRT-10 Cabrio de perfecte auto voor jou.

Vooral in Nederland is dit waarschijnlijk niet de meest verstandige keuze. De 8,3-liter V10 in de Viper staat niet bekend als de zuinigste motor ooit en qua onderhoudskosten win je het ook niet van een Volkswagen Polo.

Waarom zou ik deze Viper dan kopen?

Wat je echter wel krijgt in deze Dodge Viper SRT-10 Cabrio is ongetemd plezier. De V10 klimt niet hoog in de toeren, maar klinkt wel heerlijk. Bij het maken van dit geluid produceert hij 507 pk en 712 nm aan koppel. Dat zorgt ervoor dat je vanuit stilstand binnen 3,8 seconden op 100 km/u zit.

Het kopen van deze Viper is niet alleen maar onverstandig, want de Amerikaan heeft nog niet veel kilometers gemaakt. Slechts iets meer dan 30.000 kilometer staat er op de teller. Dus ben je in een gekke bui en heb je zin om wild te doen? Koop dan deze Viper SRT-10 Cabrio voor 64.950 euro.

Reacties

  • i-dtec3 heeft op 3 juli 2017 geschreven:

    Eerst wil ik nog een Caddi XLR.

    Reageer

Geef een reactie

(verplicht)

Meer van TopGear