Lada Granta Camper is je goedkope ticket

Vollada en op vakantie

Foto('s): LadaLada Granta Camper
Foto('s): LadaLada Granta Camper
Foto('s): LadaLada Granta Camper
Foto('s): LadaLada Granta Camper
Lada Granta Camper
Lada Granta Camper
Lada Granta Camper
Lada Granta Camper

De spotgoedkope vlucht op Skyscanner met drie overstappen, maar dan in campervorm – dat is deze Lada Granta Camper. Het is misschien niet je eerste keuze, maar je komt wel aan op je vakantiebestemming. En dit vervoersmiddel heeft wél een USB-poort.

De Lada Granta Camper is samenwerking van Lada en een bedrijf dat Google vertaalt als ‘Lux Vorm’. Je merkt het al: ons Russisch is wat roestig. De Lada Granta Camper is een omgebouwde sedan met een woonruimte waar ooit de achterbank lag. De woonruimte is 2,1 meter bij 1,6 meter.

Lux-Form propte alle voorzieningen in de cabine alsof het een Babushka-pop is. Het is krap, maar het past. Een gastank, een watertank, twee bedden, een wc, een keuken en warm water zorgen dat je alleraangenaamst op vakantie kunt. Voor de ramen hangen zelfs ijzeren gordijnen – eh, aluminium jaloezieën.

Volgens Lada Online kost de camper tussen de 15.000 en 25.000 euro, wat voor een camper een spotprijs is. Als hij naar Nederland komt, kun je nog wel een klap van de Belastingdienst verwachten. Of, en dit is serieus het overwegen waard, koop een oude Lada Niva (of 4×4, zoals ie nu officieel heet) en leg een uitvouwbare tent op het dak. Nu het nog kan.

Reacties
  1. Beaurain nicolas zegt op 18 juli 2019 om 08:24:

    je voudrais savoir l’adresse de la société qui propose ce LADA GRANDA CAMPER

  2. John zegt op 10 juni 2019 om 20:09:

    Oplossing van woningnood best leuk ding

Geef een antwoord

(verplicht)

Het nieuwste van TopGear

Autonieuws

TopGear Nederland

Automerken