Je zocht naar het laatste bouwsteentje voor een gelukkig leven? Wat dacht je van een hele doos. Een Lego Ford Mustang is álles wat je nodig hebt om je leven mooier te maken dan het al is. Voor minimaal de duur van één weekend.

Hij is blauw, heeft racestrepen en is nog te tunen ook. De Lego Ford Mustang die vanaf 1 maart de jouwe kan zijn voor de prijs van 140 euro, is simpelweg gaaf. Let tijdens het bouwen van deze 1.471 steentjes tellende Mustang vooral op de details. En geloof ons, die zijn talrijk.

Zo vind je in het interieur een radio, tellerhuis, pook voor de automaatbak en een werkend stuur. Vanbuiten komt ie met vijfspaaks-velgen, grille-emblemen en GT-logo’s. Om de lokale autoriteiten voor het lapje te houden, zitten er verschillende kentekenplaten bij. Ook onder de kap is het ding bijzonder gedetailleerd. Zo heeft hij zelfs een accu. Met twee pluspolen, maar dat terzijde.

Mocht je je een Ken Blok in miniformaat wanen, dan kun je de Lego Ford Mustang van de nodige denkbeeldige extra pep voorzien met een supercharger. Optisch maak je hem gespierder met een ducktail en een andere frontlip. Onnodige zij-uitlaten maken ‘m af. De uitlaten die hij al heeft, blijven overigens gewoon zitten.

Reacties

Geef een reactie

(verplicht)

Meer van TopGear