We zijn geen schade-experts, maar als je Panamera enkel nog herkenbaar is aan de poepende-hond-daklijn, dan ben je vermoedelijk pittig hard gecrasht. Het complete gebrek aan wielen, beaamt dit. Maar even serieus: hoe dan?

Maar niet hard genoeg om zonder een bloedspoor weg te wandelen. Zo geschiedde afgelopen nacht in Nieuwegein. De politie kreeg omstreeks 04:51 uur een melding of ze even naar de Pletterburgerbaan in Nieuwegein wilden gaan.

Daar troffen ze deze witte Porsche Panamera aan, of wat er nog van over is. En een Action-tas tussen het achterportier. De bestuurder was nergens te bekennen, alleen zijn huissleutels lagen nog in de auto. Deze mag hij (of zij) ophalen op het politiebureau.

Wat er gebeurt is, is nog even een raadsel. Als we mogen gokken, zoeken we het in de hoek van diefstal of rijden onder invloed. Of beide. Goed, als je meer weet mag je bellen met de Politie Nieuwegein.

Deze reactie van de politie doet vermoeden dat het gaat om diefstal: “Beste volgers, inderdaad via het kenteken kan je soms achterhalen van wie het voertuig is. Soms is dat door omstandigheden even anders en dat is nu dus ook het geval. We hebben het in ieder geval in onderzoek.

Reacties

Geef een reactie

(verplicht)