Al lang, heel lang houdt Nintendo de gehele game-minnende wereld aan het lijntje. In februari 2018 berichtten we voor het eerst dat Mario Kart Tour naar je smartphone zou komen. Toen leek het er nog op dat de releasedatum rond maart 2019 zou zijn. Maar het spel werd uitgesteld, en we begonnen al te denken dat het dit jaar niet meer zou verschijnen.

Gelukkig is daar nu het verlossende woord: op 25 september komt Mario Kart Tour uit. Waarbij het ons niet zou verbazen als het grootste gedeelte van de smartphones op deze planeet de game dezelfde dag nog downloadt…

Nintendo opende een speciaal Twitter-account voor Mario Kart Tour met het laatste nieuws, en trakteert ons op een trailer. Daarin krijgen we de gameplay te zien en wordt duidelijk dat je niet zelf gas geeft en remt, alleen stuurt met één vinger. Dat zal even wennen zijn, maar ach, remmen deed je toch al nooit. Volgens Engadget zal het spel gratis te downloaden zijn; wanneer je het wilt uitbreiden met speciale features, kun je dit tegen betaling doen.

Wil je geen minuut verspillen met wachten? Plaats dan een pre-order op de Nintendo-site, dan word je automatisch op de hoogte gesteld zodra de game er is.

Mario Kart Tour: de trailer

Reacties

Geef een reactie

(verplicht)

Meer van TopGear