Er bestaan maar weinig games die zo unaniem geliefd zijn als Mario Kart. Je kunt het tegen je nichtje van vijf spelen of tegen je schoonvader van 60 – het is altijd leuk. Maar zelfs Mario Kart begint zijn glans te verliezen nadat je bijna vijf jaar lang op dezelfde circuits hebt gereden. Gelukkig is er sinds vandaag eindelijk een update. Voor 25 piek koop je in totaal 48 nieuwe banen voor Mario Kart – dat is een verdubbeling van het huidige aantal.

De nieuwe circuits komen in zes losse updates. Vanaf vandaag kun je aan de slag met acht nieuwe banen die zijn onderverdeeld in twee cups. De overige banen verschijnen voor het einde van 2023 met twee cups per update. Nintendo trapt vandaag af met de Goudensprintbeker en de Gelukskatbeker. Je verkrijgt de banen door één keer de DLC aan te schaffen in de Nintendo Store.

De acht banen voor Mario Kart zijn niet helemaal nieuw

De Parijs-Promenade herken je uit Mario Kart Tour en Toads Circuit komt dan weer uit Mario Kart 7. Alle 48 circuits die de komende tijd naar de Switch komen, zijn geremastered van oudere games. De Chocokloof komt bijvoorbeeld weer van de game op de Nintendo 64 en Kokosnootplaza zal Wii-spelers bekend voorkomen. Voor spelers van het eerste uur zullen de nieuwe circuits dus een tripje door de nostalgielaan zijn.

Reacties

Geef een reactie

(verplicht)

Meer van TopGear