Ah, crossovers, wie is er niet gek op? En dan hebben we het niet over een Toyota C-HR of een Jeep Renegade, maar over crossover-afleveringen waar personages van de ene serie in de andere serie verschijnen. Denk aan de Simpsons-aflevering waar Homer een autowasstraat begint met Peter Griffin. Of deze video van Saturday Night Live waar The Last of Us en Mario Kart elkaar tegenkomen.

SNL wist zelfs de hoofdrolspeler uit de serie The Last of Us, Pedro Pascal, te strikken. De serie gaat viraal als een paddenstoeleninfectie. Volgens Deadline keken op de dag van de première al meer dan 4,7 miljoen mensen naar The Last of Us. Genoeg reden voor het Amerikaans Saturday Night Live om het op de hak te nemen.

SNL bedacht dat de game Mario Kart ook wel een verfilming kan gebruiken. In de fictieve trailer vervolgt Mario zijn eeuwig uitdaging om Princess Peach te redden. Deze keer is het zijn doel om de blondine naar de gevreesde Rainbow Road te brengen. Maatjes Yoshi, Toad, Luigi en slechterik Bowser komen ook voorbij. Geef toe: jij zou dit best kijken als het echt zou zijn.

Crossover van The Last of Us en Mario Kart

Reacties

Geef een reactie

(verplicht)

Meer van TopGear