Het geluid van een atmosferische Maserati-V8 is een van de fijnste dingen die je trommelvliezen kunnen teisteren. En zoals elke wonderlijke creatuur, is het een misdaad om de achtcilinder opgesloten te houden. Dus monteerde de eigenaar van deze auto een uitlaat met zeer weinig demping.

We hadden bij deze blauw-gewrapte Maserati Quattroporte een schreeuwende fitness-entrepreneur verwacht met een catchphrase als ‘LOOP EEN BLAUWTJE!’. Maar dat is niet zo. Met zijn uitlaat breekt hij wel de tent af.

Luide Maserati Quattroporte veroorzaakt Code Oranje

Reacties

  • Ruben heeft op 29 mei 2018 geschreven:

    Als een viool streelt deze hoogtoerige Italiaan mijn trommelvliezen. Hij ziet er niet uit en hij maakt meer geluid dan dat ie vooruit gaat. Maar voor het geluid hoef je niet te betalen

    Reageer
  • Chris heeft op 29 mei 2018 geschreven:

    Ik zag hem ook op de supercarsunday op Assen rondrijden, Jammer dat deze bloedmooie sedan zo verpest is. Teveel hard lawaai en niet echt snel, De kleur is natuurlijk wel zeer opvallend, maar past niet zo bij deze van oorsprong zeer sjieke auto. Aan de ene kant wel grappig deze auto, maar ik vind het eigenlijk wel heiligschennis, de Quatroporte in normale vorm is de mooiste sedan van de laatste 50 jaar.

    Reageer

Geef een reactie

(verplicht)