Als je dan toch een auto met je hart kiest en niet met je verstand (want eerlijk: niemand heeft een V12 nodig), dan kun je ook net zo goed een kleur met je hart kiezen. En wat is er nou cooler dan een kleur die vernoemd is naar een aanval van Venusaur. Daarom zijn wij er extreem voorstander van om auto’s als de Mercedes-AMG S 65 in kleuren als Solarbeam Yellow uit te voeren, zoals dit exemplaar. In 2017 stond deze auto nog te koop voor net geen 400.000 euro. Inmiddels zijn we vier jaar plus bijna 30.000 kilometer verder en is de prijs meer dan gehalveerd. Met 36.000 kilometer op de teller moet deze S-klasse met lange wielbasis 169.940 euro opbrengen. Een kleine kanttekening is de verkoper. Dat is het befaamde (of toch beruchte?) Jet Cars uit Rotterdam. Mocht je nog eens een halfuurtje niets te doen hebben, ga eens op zoek naar reviews en ervaringen. Er wordt zelfs gesproken over zaagsel in de motor, net als in het kinderboek Matilda. Je zult niet teleurgesteld worden.

Mercedes-AMG S 65 in Solarbeam Yellow: wat krijg je precies?

Wat krijg je als je een gokje durft te wagen? Een knalgele Mercedes S-klasse met een lange wielbasis én een V12-motor met twee turbo’s. De 6,0-liter twaalfcilinder produceert 629 pk. Dit moet goed zijn voor een 0-100-tijd van 4,3 seconden en een begrensde topsnelheid van 250 km/u. Eén voordeeltje: bij deze Mercedes kosten de velgen niet 50 piek extra. De V12-versie heeft overigens altijd achterwielaandrijving. Wil je vierwielaandrijving in je S-klasse AMG, dan moet je op zoek naar de S 63 met vierwielaandrijving.

De Mercedes vier jaar geleden, toen nog van een andere dealer

De advertentie op Marktplaats

Met dank aan Nieck voor de tip!
Advertentie

Reacties

 • Bandjeplak says at 19 november 2021:

  Zou toch nog even een aankoop keuring laten doen bij Motoren Zimmer in DL. Dan weet je zeker dat alles ok is.

  Reply
 • Zwart says at 17 november 2021:

  Voor 250 euro wil ik de Mercedes kopen gbont

  Reply
 • Jaantje Wiel says at 17 november 2021:

  Zit sowieso een andere bumper op de voorkant

  • SCIA says at 19 november 2021:

   Is dezelfde bumper alleen opnieuw gespoten.

   Reply
  Reply
 • Süheyl says at 17 november 2021:

  Garantie vanaf 500pm??!!

  • Jan says at 17 november 2021:

   Wat een onzin zaagsel in de motor aan de hand van chassis nr kan je zo gegevens bij dealer opvragen

   Reply
  • bas says at 17 november 2021:

   zegt al genoeg, je kan ook niets anders verwachten van die oplichters.

   Reply
  Reply
 • Thijs says at 16 november 2021:

  Auto heeft nooit schade gehad, altijd in onderhoud geweest bij Thijs Timmermans. Puur afgunst en wellicht wrok dat ze hem zelf niet hebben mogen/kunnen kopen

  • Vraagje says at 17 november 2021:

   Waarom zou je dan zo’n auto laten verkopen via zo’n sjaggeraar als Jetcars? Doet afbreuk aan de kwaliteit en roept alleen maar vragen op.

   Reply
  Reply
 • Standaard formule says at 16 november 2021:

  Dikke bak met schade, retourtje Litouwen en via Jetcars weer de markt op. De problemen komen voor rekening van de volgende eigenaar.

  • Joseppe says at 19 november 2021:

   Inderdaad,Jetcars staat al jaren bekend om hun slechte service maar ook malafide praktijken.
   Ik zou nog niet eens de moeite nemen om te gaan kijken als ik het geld gaat. Maar eerder voor een betrouwbaarder adres gaan. Dit zal ongetwijfeld niet de laatste keer zijn dat deze auto te koop komt te staan….

   Reply
  Reply

Geef een antwoord

(verplicht)

Meer
Advertentie