Kamperen. Geloof het of niet: er zijn mensen die voor hun plezier in de modder staan te stoeien met tentstokken en graag struikelen over scheerlijnen. Een vouwwagen biedt al iets meer comfort. Maar je moet nog steeds met een tweelaags-rol onder je arm naar een slecht schoongemaakt gebouwtje.

Heb je echt extreem de behoefte om deze misère te ondergaan? Zet dan wat spaarcentjes opzij en klop aan bij Ten Fold Engineering. Het Engelse bedrijf bouwt uitvouwbare huisjes waar Optimus Prime jaloers op is. Of verliefd. Wij weten ook niet zo goed hoe dat werkt bij Transformers.

Oké, het spul is wel ter grootte van een container en je kunt het daarom niet achter je Renault Clio hangen, maar desalniettemin is het zeer indrukwekkend. Het bouwpakketje past op de trailer van een vrachtwagen. Als je slim bent, zorg je dat deze je verblijf afzonderlijk van jou aflevert. Dan kun jij gewoon met een snelheid hoger dan 90 km/u naar je bestemming.

Ten Fold Engineering bedacht al een flinke verzameling bouwwerken. Allemaal passen ze precies in een container en vouwen ze uit met één druk op de knop. De eerste werkende demonstratiemodellen bestaan al.

Met deze vouwwagen wil je écht wel op vakantie

Reacties

Geef een reactie

(verplicht)

Meer van TopGear