Momenteel wordt het achttiende seizoen van TopGear op de BBC uitgezonden. Met nog een paar afleveringen te gaan komt het moment in zicht dat Veronica deze nieuwste serie kan gaan uitzenden; vandaag hebben ze de datum bekendgemaakt waarop dat gaat gebeuren.

Op vrijdag 6 april zie je om 20.30 uur de India Special, waarin de heren door India trekken om Britse producten te promoten. Goed voor de economie en zo, maar niet zozeer voor de oude Jaguar, Rolls-Royce en Mini waarmee ze de reis ondernemen.

In de weken daarna – vanaf 13 april, 20.20 uur – komt er elke vrijdagavond een nieuwe TopGear-aflevering langs. Bereid je voor op een reis naar Italië, op zoek naar een supercar die beter is dan de Ferrari 458 Italia, en een reis naar China om te kijken of daar inmiddels ook goede auto’s gemaakt worden. Verder rijdt Jeremy op een ijsmeer met de Bentley Continental GT en de Ferrari FF, bezoekt Richard een Nascar-race en rijdt James met de nieuwe Fiat Panda. Jawel.

Hou je tv dus elke vrijdagavond in de gaten vanaf 6 april! Het wekelijkse TopGear-uitzendschema van Veronica vind je hier.

Reacties