Bij merken als Audi en Volvo kun je zeer gemakkelijk aan de hand van bestaande modellen deduceren hoe het volgende model eruit komt te zien. Al zal het bij Audi steeds moeilijker moeten worden. Voorlopig lijken ze allemaal redelijk op elkaar.

Het is daarom het lastig om te zeggen of deze naar verluidt gelekte foto’s werkelijk van Audi komen, of dat een handige fotokunstenaar zelf iets in elkaar heeft gedraaid. Een Frans forum lekte de beelden en over de authenticiteit bestaan wat vragen.

Of het nou officiële foto’s zijn of niet, de plaatjes geven sowieso een goed beeld van hoe de nieuwe Audi A6 eruit komt te zien. De invloeden uit de Audi A8 zijn duidelijk. Bovendien staat de A6 op hetzelfde platform als de A8. En de Audi Q7, Bentley Bentayga, Lamborghini Urus en Porsche Cayenne. Volgende maand zien we de nieuwe Audi A6 in z’n geheel.

Update: Aan de hand van dit artikel kregen we nog informatie toegestuurd van ‘een anonieme bron’. Volgens hem krijgt de Audi A6 twee schermen met haptische feedback. Eentje voor het bedienen van de airconditioning en de andere dient als navigatie. De laatstgenoemde kan ook optioneel als 10,1-inch scherm geleverd worden.

Reacties

  • Simon heeft op 12 maart 2018 geschreven:

    hej! die achterkant heeft 7-serie ook!

    Reageer

Geef een reactie

(verplicht)