Mansory Bugatti Veyron Vivere

preview

Wil je een bureaustoel van koolstofvezel en een zitvlak van goudkleurige struisvogelhuid, Mansory levert het. Een golfbuggy van Mansory? Geen probleem. Mansory trok ons het meest vanwege hun werk met koolstofvezel. Mansory staat dit jaar ook op Genève met een geheel gemodificeerde Bugatti Veyron. Ze noemen het koolstofvezel ‘Marble Collage’. Juist: zoals je keukenblad.

Liberty Walk Aventador

preview

De Aventador is geen echte nekkendraaier, zoiets dacht Kato-San (de eigenaar van Liberty Walk) tenminste. Zielig, voor de Lambo. Dus deed de goedzak er wat aan. En nu kun je je ogen er niet meer van af houden.In positieve zin. Of negatieve.

Kahn Flying Huntsman 6X6 Civilian Carrier

preview

Leef je in de polder? Heb je een heel leger thuis? Ben je altijd de sigaar op zaterdag, omdat je altijd de kinderen van voetbalclub naar voetbalclub moet rijden? Kahn Design heeft de perfecte auto voor je. Het is een Defender 110 met een stel modificaties die we niet hoeven op te noemen. Je kunt er negen personen in kwijt.

Top Car Stinger

preview

Iedereen wist al dat de Porsche 911 Turbo S Cabriolet niet genoeg koolstofvezel heeft. Top Car bouwde de cabine van de Porsche 911 Turbo S opnieuw op met het spul. De set bestaat uit 24 carbondelen voor de carrosserie.

Mansory McLaren 720S

preview

McLaren’s 720S is een modern wonder van de supercarwereld. Hij biedt je comfort voor dagelijks gebruik en ook ongelofelijke prestaties op het circuit. Toch (het zal eens niet) wist Mansory er nog wel een paar dingen aan toe te voegen. Ze gooiden er nog 45 pk bovenop en ze kozen voor een nieuwe uitlaat. Ze schaafden het uiterlijk bij (wederom: beslis zelf maar wat je er van vindt) en schroefden het geheel een tikje dichter naar de grond.

Brabus Rocket 900

preview

Als je een serieuze zakenman bent en je moet snel van afspraak naar afspraak, dan is dit de perfecte auto voor je: de Brabus Rocket 900. De naam zegt het eigenlijk allemaal, want ja: de 900 staat inderdaad voor het aantal pk’s dat de Rocket rijk is. In de basis is het een Mercedes-AMG S65 (V12 biturbo), maar dan met grotere zuigers, grotere turbo’s, grotere uitlaatriolering van voor tot achter, een nieuw luchtinlaatsysteem, aangepaste Brabus-krukas en een nieuw sperdifferentieel.

Liberty Walk GT-R

preview

Liberty Walk is een nogal eh… aparte tuner, zoals de Lambo een paar plaatjes hierboven al bewijst. En wat je van die Aventador vond, vind je ongetwijfeld ook van deze GT-R.

Jaguar ‘Greatest Hits’ XJ

preview

‘Greatest Hits’ is het resultaat van een samenwerking tussen Iron Maiden-drummer Nicko McBrain en Jaguar Classic. De XJ6 Series 3 uit 1984 kreeg een behandeling van meer dan 3.500 uur. Unieke metallic-paarse verf, 18-inch spaakwielen en uitgeklopte wielkasten springen het meest in het oog. Onder de motorkap ligt een mild aangepakte versie van de 4,2-liter V8 met drie carburateurs. Een op maat gemaakte uitlaat laat de achtcilinder zingen. Niet als Nicko, hopelijk – die is niet voor niets drummer geworden

Ruf SCR

preview

Vorig jaar verraste Ruf ons met een moderne herinterpretatie van de beruchte ‘Yellowbird’. Dit jaar komt de Duitse autobouwer met een moderne SCR (een auto van veertig jaar geleden). De kleur ‘Irish Green’ en klassieke lijnen geven de hommage een klassieke uitstraling, maar daaronder is alles nieuw.

Door een volledig koolstofvezel koets weegt de auto 150 kilo minder dan een Porsche 911 GT3. De 4,0-liter zonder turbo’s produceert 510 pk. Schakelen doe je met een handgeschakelde zesbak.

Mansory Cyrus

preview

Als je je Aston Martin opstuurt naar Mansory (wel genoeg postzegels gebruiken) krijg je dit terug. Voor een Mansory is ie nog best subtiel. Met een vermogen van 700 pk sprint hij in 3,6 seconden naar 100 km/u en haalt hij een topsnelheid van 329 km/u.

Mansory Stallone

preview

Mansory Stallone (geef toe: die naam is best cool) is de Ferrari 812 Superfast van Mansory. Ook deze Ferrari kreeg de keukenblad-behandeling. En 830 pk. Mogen we stoppen met schrijven? Ja? Mooi.

Reacties

  • Haye Mellema heeft op 9 maart 2018 geschreven:

    Sorry man, maar Mansorry, eh, Mansory is gewoon zó lelijk! Liberty Walk vind ik trouwens wel vet!

    Reageer

Geef een reactie

(verplicht)