Novitec bouwt op een willekeurige dinsdag Ferrari’s en Lamborghini’s met 800 pk, maar draait ook z’n hand niet om voor de kleinste Tesla die je kunt kopen. De Novitec Tesla Model 3 ziet er voornamelijk sneller uit, maar gaat niet harder.

Net als de Model 3 en X die door de tuner onder handen genomen zijn, krijgt de Novitec Tesla Model 3 koolstofvezel toevoegingen zoals zijskirts, een spoilerlip vóór, een diffuser en een achtervleugel. Cijfers zijn er niet, maar volgens Novitec verbeteren de toevoegingen de aerodynamica.

Novitec en Vossen bedachten samen ook een setje velgen voor de Tesla Model 3. Op de foto zie je hoepels in maatje 21 inch met bredere banden dan standaard, wat zou moeten zorgen voor meer grip. Je kunt de velgen in 72 kleuren bestellen. Voor de duidelijkheid: je moet er dus één kiezen.

De Novitec Tesla Model 3 staat 30 of 40 millimeter lager bij de grond, afhankelijk van welke verenset je kiest. Minder bodemspeling zou volgens Novitec minder luchtweerstand en dus een betere actieradius betekenen. Oh, en natuurlijk een betere wegligging.

Advertentie

Reacties

Geef een antwoord

(verplicht)

Meer
Advertentie