De aftrap van seizoen 20 van TopGear ligt alweer een week achter ons. Tijd voor aflevering 2, komende zondag om 21.00 uur op BBC2. Neem hier alvast een kijkje achter de schermen!

Deze aflevering zit werkelijk propvol. Zo hebben we Jeremy in de snelste Ferrari ooit, én in de vreemde lichtgewicht BAC Mono. We hebben Richard in een stel taxi's, op zoek naar gedegen consumentenadvies. En we hebben James, die voor het BBC Television Centre, dat na ruim vijftig jaar onlangs zijn deuren sloot, een TopGear-waardig afscheid organiseert.

In onze gloednieuwe, met garantie overladen, schappelijk geprijsde Astra – inmiddels gerepareerd na Jimmy Carr's onvoorzichtige uitje – neemt niemand minder dan acteur en regisseur Ron Howard plaats. Meneer Howard is de man achter de film Rush, over de strijd tussen Formule 1-coureurs James Hunt en Niki Lauda, die later dit jaar in première gaat. Betekent dat dat hij zelf ook een beetje kan sturen?

Vermaak je voor nu even met bovenstaande plaatjes, en zorg dan dat je erbij bent, zondagavond om 21.00 uur op BBC2. Tot dan! (Haha, alsof wij jou dan zullen zien, of zo. Kan natuurlijk niet. Snap je? We deden net alsof we… Laat maar.)

Reacties