Het was weer lekker warm in de TopGear-studio deze week, maar dat weerhield ons doorgewinterde presentatieteam er niet van om weer een knoeperd van een show neer te zetten. Kijk en oordeel zelf.

Om te beginnen rijdt Richard in een Lamborghini. Nee wacht, sorry: twee Lamborghini's. Eentje kun je kopen (als je veel geld hebt), de ander niet (ook niet als je veel geld hebt – er worden er maar twintig van gemaakt, en die zijn al uitverkocht). Wat ze allebei doen, is een mooi geluid maken, gevoelige zieltjes choqueren met hun uiterlijk, en Richard laten gillen als een bang kind. De moeite waard, dus.

James brengt een ode aan de Porsche 911, die zijn vijftigste verjaardag viert en niet al te lang geleden in het nieuw gestoken is. Voor de volledigheid haalt ie er ook een oud model bij, maar niet zomaar eentje.

Voor de verandering zit Jeremy dus eens niet in een snelle snelheidsmachine. Hij mag iets veel leukers doen: met caravans rijden. Samen met James onderzoekt hij twee populaire crossovers en hoe bruikbaar deze zijn voor de gemiddelde hutjesleurende vakantieman. Hou je vast, want dit wordt een sterk staaltje TopGear-consumentenadvies.

In onze schappelijk geprijsde auto neemt deze week niemand minder dan Steven Tyler plaats, de frontman van Aerosmith en, nog veel belangrijker en indrukwekkender, de vader van Liv Tyler. Klik hierboven vast door onze exclusieve achter-de-schermen-fotootjes om hiervan een indruk te krijgen.

Zien, die aflevering? Dat kan: zondagavond om 21.00 uur op BBC2. Wees erbij!

Reacties