Voorafgaand aan de Paris Motor Show 2016 presenteert Peugeot de nieuwe 3008, deze C-SUV gaat het vlaggenschip worden voor de fabrikant op de groteske autoshow. Daarmee gaan de Fransen vol in de aanval in de grootste en meest diverse SUV-markt van Europa. Ze noemen hun 3008 de ‘advanced SUV’ en luiden daarmee een nieuw tijdperk voor het model in.

Peugeot smijt met termen als een ‘nieuwste generatie iCockpit, het bijzonder geïnspireerde design en hightech uitrusting’. Hoewel we de auto wel heel erg veel op de Hyundai Tucson van dit jaar vinden lijken. Die nieuwe generatie iCockpit is een inrichting die we kennen, zo hebben de laatste modellen van de 208, 2008 en 308 er allemaal eentje. Mocht je willen weten hoe dat eruit ziet, compleet met bombastische muziek en flitsende beelden, dan kun je nog even het videootje checken. We zijn benieuwd wat er zometeen uit de stand van Peugeot komt rollen tijdens de Paris Motor Show.

Reacties

  • Rick van den Oord heeft op 24 mei 2016 geschreven:

    Ziet er zoveel malen beter uit dan dat rijdende varken met een buitenboordbeugel van de vorige generatie. Mijn ogen zijn nu veel blijere organen. Maar is die ‘i-Cockpit’ niet een beetje overkill? Ik bedoel, ze hoeven toch niet ZO hard hun best te doen om ons de 3008 van de vorige generatie te doen vergeten?

    Reageer

Geef een reactie

(verplicht)