Bijna een half miljoen kijkbuiskindertjes (of in dit geval joubuiskindertjes) zijn inmiddels getuigen van een groot onrecht dat recentelijk plaatsvond in Heteren. Toen ‘Porsche-liefhebber’ Enzo Knol zijn nieuwe Porsche Panamera ophaalde, liep hij pardoes een rode Porsche Carrera GT voorbij. Geen aandacht. Geen veelbetekenend knikje. Niets. Zie screenshot hierboven. We hoeven je niet te vertellen wat dit doet met het zelfvertrouwen van een youngtimer. Op elfjarige leeftijd zijn auto’s nu eenmaal erg gevoelig voor dit soort dingen.

Gelukkig kent dit drama een happy ending: Porsche Centrum Gelderland zette de Carrera GT gisteren op een trailer richting IVA Driebergen. Daar krijgt de rode tiencilinder alle aandacht die hij verdient. Van mensen die er wél echt om geven.

En nu even serieus?

In alle serieusheid: de rode Porsche Carrera GT pronkt met een kenteken dat nog frisser is dan de andere kant van je hoofdkussen. De kentekencombinatie stamt uit april 2017. Goed om te zien dat ons landje weer een rijdende legende rijker is.

Frisse Porsche Carrera GT

A post shared by Nick (@carspotternick) on

Nog een keer het fragment

Advertentie

Reacties

  • je moeder heeft op 12 mei 2017 geschreven:

    enzo wie ?

    Reageer

Geef een antwoord

(verplicht)

Meer
Advertentie