Fervent sneeuwhapper Jon Olsson zat pas in een spagaat. Hij moest de Snowtour doen, maar zijn G-klasse stond zonder dak en zijn Wraith had hij al verkocht. Dus belde hij Auto Leitner (die zijn auto nu heeft) op of hij alsje- alsje- alsjeblieft even zijn oude Rolls-Royce Wraith mocht gebruiken. Natuurlijk mocht dat, maar wel onder één voorwaarde: brokken is dokken.

Ploegde Jon Olsson zijn oude Rolls-Royce Wraith met de koosnaam George in een flinke sneeuwhoop met schade als gevolg, moest hij hem terugkopen. Dat vertelde hij al driftend over een bevroren meer. Een beetje spanning houdt het interessant.

De prijs voor Jon Olsson als ie de boel sloopt? 250.000 euro. Jouw prijs? 299.500 euro zonder belastingen. Wil je George op Nederlands kenteken zetten, dan kun volgens Auto Leitner nog rekenen op zo’n 35.000 euro aan BPM. De prijs ligt in totaal zo’n 60.000 euro hoger dan de goedkoopste Wraith van Nederland, al heeft dat exemplaar geen 812 pk of karrenwielen. Of het daarmee een koopje is of juist niet, moet je zelf beslissen.

Reacties

Geef een reactie

(verplicht)