Een nieuwe Land Rover, een nieuw uurwerk, denken ze bij Zenith. Het horlogemerk is een aantal jaar geleden de samenwerking aangegaan met Land Rover en maakt klokjes als eerbetoon aan de merk. Toen de Velar uitkwam, bracht Zenith een horloge uit dat gebaseerd was op de Velar, uiteraard in een gelimiteerde opgave. Nu Range Rover de nieuwe Evoque heeft gepresenteerd, komt Zenith wederom met een nieuw polsklok: een Evoque Zenith horloge.

Een meest-ûûr-werk

Zenith noemt het horloge de ‘Defy Classic Range Rover’ en het is een speciaal exemplaar. Hij heeft een kast van 41 mm en het is een automaat, hij windt zichzelf op als jij je pols beweegt. Dat wordt dus heel veel Nintendo Wiiën. Het design is volledig gebaseerd op de nieuwe Evoque. Zo is de secondewijzer geïnspireerd door de accenten op het stuur en de stoelen van de Evoque.

Hij komt in de kleur turquoise blauw, door Land Rover ook wel ‘Arctic Petrol’ genoemd. Verder is de ‘open’ wijzerplaat van het Zenith-uurwerk is geïnspireerd op het design van de velg van de Evoque, en is het patroon van de bekleding van de Evoque vertaalt naar het diamanten motief van het bandje van Evoque’s ‘alter ego’. Gaaf.

Limited edition

Zenith en LR hebben duidelijk geprobeerd om het design van het horloge door middel van verschillende details enorm te laten overeenkomen met het uiterlijk van de Evoque. Koop je de Evoque, dan moet je dit klokje eigenlijk ook hebben. Het is een horloge, met het design van een jouw nieuwe auto. Helaas worden er maar 200 van gemaakt, veel meer gelimiteerd wordt het niet. Prijzen van de Defy Classic Range Rover zijn helaas nog niet bekend.

Reacties

Geef een reactie

(verplicht)