Mocht je je afvragen waarom de voorschriften van de carwash adviseren alle ramen en deuren dicht te houden, dan kun je misschien beter je rijbewijs inleveren. De reden daarachter is niet zo lastig te bedenken. Maar dat het openen van de kofferklep zo’n gewelddadige uitwerking heeft, dat hadden we ook niet verwacht. De wasborstel van deze carwash rukt de volledige achterklep van deze Range Rover Evoque eraf.

Waarom de achterklep opent, is niet bekend. Het kan zijn dat iemand op een knopje drukt op de afstandsbediening of in het interieur. Anderen zijn ervan overtuigd dat het de ‘schopsensoren’ zijn aan de achterkant die reageren op de poten van de wasborstel. Het resultaat is in ieder geval minus één achterklep en veel schade plus nattigheid eromheen. Mocht je ooit in deze situatie terechtkomen: ergens in de carwash zit meestal een noodknop. Kun je daar niet bij omdat je in de auto zit, sla dan flink aan het toeteren en hoop dat de bediende de boel stillegt.

Wasborstel trekt kofferklep van auto in carwash

Reacties

 • Erik heeft op 18 augustus 2021 geschreven:

  Maar wie staat dat nu allemaal te filemen, zonder alarm te slaan?

  Reageer
 • Hira heeft op 18 augustus 2021 geschreven:

  Het lijk dat iemand van op de afstandsbediening de koffer bak heeft per ongeluk gedruk
  Zo te zien hoge kosten
  Wat erg

  Reageer
 • PK heeft op 18 augustus 2021 geschreven:

  Hij is iig wel lekker schoon!

  Reageer
 • Ton heeft op 17 augustus 2021 geschreven:

  Volgens mij gaat er met de kofferbak deksel al eerder iets fout want die gaat al open terwijl er alleen nog maar wasschuim op de au to gespoten wordt, later gaat de wasborstel er pas langs

  Reageer

Geef een reactie

(verplicht)