Je wist het misschien nog niet, maar artiest T-Pain is gek op driften. Hij heeft zelf een Nissan S14 met een V8 die hij Pickle Rick noemt en een BMW 3-serie E46. Alleen heeft de rapper en zanger niet veel geluk gehad in zijn driftcarrière. Twee jaar geleden ging hij naar een evenement met zijn twee auto’s, waar alle ellende begon. Dat zou de laatste keer zijn waar T-Pain zijn Nissan zag voor de komende twee jaar.

Hou je vast, want het is een wilde rit. De extreem beknopte versie is dat de monteur van T-Pain de auto meer dan twee jaar in de garage had voor reparaties, de auto in die tijd heeft gebruikt voor een televisieprogramma en de auto daar meerdere keren heeft gecrasht en daarna de auto heeft afgeleverd met een scheve bodykit en de lelijkste wrap ter wereld.

Het begint als T-Pain zijn auto uitleent

De pech begon toen T-Pain zijn BMW crashte tegen een andere deelnemer van de driftdag. Kan gebeuren. George, een vriend van hem, mocht zijn Nissan lenen, maar ook die auto strandde met motorpech. Zijn maatje had gelukkig zelf een garage die zich specialiseerde in driften, dus die nam de auto mee voor een diagnose. ‘Dit is waar dromen in nachtmerries veranderen’, zegt T-Pain op zijn TikTok.

Er zit een hoop metaalslijpsel in de V8 van de Nissan, wat meestal duidt op kostbare reparaties. Er gaat wat tijd voorbij en T-Pain is vooral bezig met zijn BMW als hij een telefoontje krijgt van George. De monteur heeft een aanbod gehad om in een televisieprogramma van Discovery Channel te verschijnen, maar daarvoor wil hij de auto lenen van de muzikant. In ruil repareert hij de Nissan dan gratis.

Tijdens de show ging de auto echt kapot

De rapper gunt zijn maatje de kans om op televisie te verschijnen, maar hoort daarna wederom heel lang niets. Als hij verhaal gaat halen, hoort hij dat George in de eerste ronde van de mysterieuze televisieshow al eruit lag. En nog erger: de auto heeft nu écht een nieuwe motor nodig omdat er zo hard met de auto gereden was tijdens de show.

De artiest besluit ondertussen dat de Nissan ook wel een nieuwe bodykit kan gebruiken. De monteur claimt vervolgens de motor gewisseld te hebben voor een nieuwe, maar dat de nieuwe motor óók stuk is gegaan. Vreemd genoeg tijdens de televisieshow, waar de eerste motor ook kapot ging. Snap jij het nog? T-Pain in ieder geval niet. Ook hoort hij dat de auto ineens blikschade blijkt te hebben.

Inmiddels is de auto al meer dan een jaar in de garage en opeens krijgt T-Pain een berichtje van de monteur. Hij had gelezen dat andere artiest Rick Ross iemand zocht die een V8 in een oude Amerikaan kon leggen en of T-Pain hem kon aanbevelen. ‘Ik kan het snel regelen’, zegt de monteur nog tegen zijn klant die hij al langer dan een eeuwigheid laat wachten.

En dan komt de aap uit de mouw

Uiteindelijk stuit T-Pain op een fragment van het programma Getaway Driver met Michelle Rodriguez (van Fast and Furious). Daar ziet hij hoe zijn geliefde Nissan meerdere keren gebeukt wordt door een politieauto met een bullbar. Hieronder zie je het fragment én de reactie van de rapper. Hou je in je achterhoofd dat T-Pain dus niet wist dat de auto gecrasht was.

@tpain #greenscreenvideo ♬ original sound – T-Pain

Werkt de video niet? Check de YouTube-video onderaan de pagina

Het verhaal gaat nog een stuk verder, maar uiteindelijk krijgt T-Pain zijn auto terug. De bodykit is geïnstalleerd, de motor zit in de auto en de vriendin van de monteur heeft de wrap gedaan. Hieronder zie je het resultaat van meer dan een jaar werken aan de Nissan S14. In september van dit jaar kreeg T-Pain zijn auto terug.

@tpain

Pickle Rick part 27 BIG REVEAL!! The silence should speak volumes

♬ Ooh Ahh (My Life Be Like) [feat. Tobymac] – Grits

Werkt de video niet? Check de YouTube-video onderaan de pagina

Alsof het niet erg genoeg is dat je maatje je auto kapot maakt tijdens een driftdag, daarna nog de auto nog een keer finaal aftrapt voor een televisieprogramma, je een jaar aan het lijntje houdt, komt de auto ook nog eens zó terug. De bodykit zit slecht op de auto en de wrap lijkt gedaan door een kleuter. Oh, en George probeerde ook nog een rekening te sturen voor de crashreparaties aan de Nissan.

Ga maar een avondje zitten voor het hele verhaal, het is nog veel gekker en uitgebreider dan we in dit artikel zelf kunnen uitleggen. T-Pain claimt een slechte verhalenverteller te zijn, maar wat ons betreft doet ie het perfect.

Reacties

Geef een reactie

(verplicht)

Meer van TopGear