Als je de specificaties van de elektrische hypercars van Rimac nog niet bezopen genoeg vond, check dit dan even. Achterin deze Rimac C_Two ligt een tweecilinder met 12 liter inhoud. En dat zorgt voor een flinke knal. Of twee, eigenlijk.

Speciaal voor de Monterey Car Week kleedde Rimac deze C_Two aan met een zomers kleurtje voor het warme Californische klimaat. Achterin leggen ze twee champagneflessen met zes liter inhoud, en bijpassende kristalglazen. Met 1.914 pk en 2.300 Nm koppel weet je in ieder geval zeker dat de kurken ver zullen vliegen.

Deze champagneflessenhouder zal niet het gekste zijn wat op een Rimac C_Two besteld is. Gemiddeld vinken klanten meer dan 500.000 euro aan opties aan bovenop de aanschafprijs van 1,8 miljoen euro. En ongetwijfeld installeert Rimac ook een 12-liter tweecilinder op jouw C_Two als je het lief vraagt.

Hoe snel is de Rimac C_Two?

Vanuit stilstand schiet de Rimac C_Two in 1,97 seconden naar de 100 km/u. Stop je liever bij 160 km/u met accelereren, dan doe je daar 4,3 seconden over. De kwartmijl kost slechts 9,1 seconden. Van 0 naar 300 km/u ga je in 11,8 seconden.

Reacties

  • Chris heeft op 9 september 2018 geschreven:

    Je kunt er in ieder geval niet mee in een doorsnee garage parkeren of in een parkeergarage als er een auto naast staat, die deuren kosten teveel ruimte.

    Reageer
  • Chris heeft op 21 augustus 2018 geschreven:

    Waar blijft het ringrecord en wat is de topsnelheid?

    Reageer

Geef een reactie

(verplicht)