Als jij dacht dat de ziel van je ex-vriendin pikzwart was, check deze sinistere Volkswagen Caddy dan eens. Als het Galactisch Keizerrijk een transportbedrijf was, reed Darth Vader in deze Volkswagen Caddy. Hij zal de dictatoriale roots van het merk ook wel kunnen waarderen.

Je kon eerder al een hele rits Caddy’s moet schroefsetjes kopen, maar deze is toch wel een tandje extremer. Van alles wat demontabel is, werd de kleur afgepakt. Slechts één accentkleur is toegestaan: geel. Op de remklauwen en als biesje in het interieur.

De voorlip overleeft precies één werkdag, als je geluk hebt. Als je het aandurft met de wet kun je ook het blauwe stickertje op de kentekenplaat nog vervangen door een zwarte. Het is niet puur uiterlijk vertoon. De 2.0 TDI produceert 180 pk – en dat lijkt ons voor een Caddy meer dan genoeg.

De prijs voor de sinistere Volkswagen Caddy is 21.940 euro (exclusief BTW). Ben je precies op tijd voor Halloween. Geen bestuurder of passagier die geen hartverzakking krijgt bij de eerste drempel.

Reacties

Geef een reactie

(verplicht)