Spofec, dat klinkt als een middeltje dat je bij de Gamma koopt als je last hebt van tocht of zoiets. Maar nee, het is niet iets om kieren te vullen, het is een auto-veredelaar voor mensen met goed gevulde zakken. De naam is kort voor Spirit of Ecstasy. Je weet wel, dat mooie beeldje op de neus van elke Roller. Je kunt nu bij Spofec terecht voor je Dawn of Wraith. Want die waren nog niet dik genoeg.

Spofec Rolls-Royce Dawn


De Spofec Rolls-Royce Dawn is de nieuwste creatie van het merk. Ze peuteren 686 pk (+115) en 980 Nm (+160 Nm) uit de V12 en rammen de gigantische cabrio 40 millimeter omlaag. De wielen zijn een gezonde 22 inch en de tupperware rondom is in de windtunnels gevormd. Ach, subtiel was de Dawn toch al niet en hij kan het allemaal best hebben. Gelukkig is de tuner weggebleven van koolstofvezel spoilers, splitters en andere aerodynamische delen die geen enkele zin hebben op deze Rolls-Royce.

Spofec Rolls-Royce Wraith Overdose


Spofec gaat net iets verder met de Rolls-Royce Wraith. De coupé met de toepasselijke bijnaam Overdose krijgt 717 pk (+85) en 986 Nm (+186) extra. De wielkasten zijn 7 centimeter breder en worden prima gevuld door de 22 inch velgen. Ook de Overdose gaat 40 millimeter dichter naar Moeder Aarde. Dat is allemaal leuk, maar het is de kleur die deze auto maakt. Heerlijk.

Reacties

  • jonathan heeft op 14 september 2016 geschreven:

    Voor als je je auto er uit wilt laten zien alsof ie uit GTA 5 komt rollen van nabij het vliegveld in sandbanks

    Reageer

Geef een reactie

(verplicht)