Dit is ‘m dan. De nieuwe SSC. De Ultimate Aero II. Dit ruimteschip, waarvan de voorganger in 2007 Bugatti’s Veyron versloeg, waart al weer op de pukkelige tienerblogs rond. En hoe komt dat?

Wie krijgt er een SSC Ultimate Aero II op het dek van een marineschip? Juist. Wij van TopGear. Klop-klop op de borst. Alleen zou het een wereldexclusieve première moeten worden voor TopGear Magazine in Engeland – die je in Nederland dan weer een paar jaar later kunt lezen – alleen ging dat even niet door. Want de plaatjes werden gejat geleend!

We hadden even geen trek meer in een rechtzaak – die van vorige week met die kerel die vindt dat hij The Stig is, leverde ook niks op - maar de plaatjes onthouden we je niet. Nou ja, het plaatje. Verlekker je maar. over een paar weken lees je er alles over in TopGear Magazine. Nu kun je nog even genieten van de SuperSport.

1.350 pk, klaar om het wereldsnelheidsrecordvoorproductieauto’soverland te verbreken. Nu nog op naam van Bugatti, met de Veyron SuperSport. Maar deze SSC gaat proberen dat te verbreken. Dus zal Bugatti wel met een SuperSportExtraPlus komen, volgend jaar. James May loopt zich al warm…

Reacties

Meer van TopGear