Allemaal de nieuwe TopGear gekeken, afgelopen zondag op de BBC? En de week daarvoor ook (in plaats van dat flauwe balspelletje)? Mooi, dan hebben we nu wat extraatjes voor je.

We duiken achter de schermen met Rubens Barrichello, die ene Formule 1-coureur die sneller was dan The Stig. Hij is zijn leven voortaan niet zeker. Ook praten we met Andy Wilman, al eeuwenlang de producer en één van de drijvende krachten achter de TopGear tv-show. Hij praat vooral over z’n broek. Tja.

Vorige week zagen we Harry Potter-ster Rupert Grint onze nieuwe Kia mishandelen. We zijn gefascineerd door hem omdat hij in een Range Rover Sport rijdt in dezelfde kleur als zijn haar.

Na de laatste uitzending heeft James een nieuwe hobby: campers. Er zijn alleen nogal wat verschillende soorten, maar gelukkig is hij niet te beroerd om de verschillen even aan te wijzen. Wandel mee met May.

Jeremy was bij de finale in Zuid-Afrika. Vervolgens moest hij als een bezetene terug naar Engeland om de show van afgelopen weekend te gaan maken. Dat lukte hem maar nét, maar gelukkig had niemand het door.

Advertentie

Reacties

Meer
Advertentie