Ja, daar zijn we best wel een beetje blij mee. In 2002, toen onze Britse collega’s het tv-programma TopGear opnieuw uitvonden, liepen ze nog wel eens te grappen over het vers verzonnen Reasonably Priced Car-segment: ‘Tom Cruise! Tom Cruise in een lullig Koreaans autootje!’

Dat was natuurlijk lachen: A-list bekendheden die in een stom, goedkoop autootje gepropt werden waar ze normaal gezien nog niet dood in gevonden zouden willen worden. Het was opzettelijk belachelijk. Net als onze droom om de bekendste acteur ter wereld in die auto te zetten.

Maar deze week, na slechts 15 seizoenen, is het zo ver. Deze week neemt Tom Cruise daadwerkelijk plaats in onze Kia Cee-apostrof-d. En alsof dat nog niet bizar genoeg is, neemt ie ook nog even een collegaatje mee. Ene Cameron Diaz. Niet geheel toevallig omdat ze samen in een nieuw filmpje spelen.

Nooit eerder hebben we twee gasten mogen verwelkomen die zo ontzettend wereldberoemd waren. Het TopGear-hoofdkantoor siddert dan ook al een paar dagen op zijn grondvesten, en iedereen tot en met James’ haarstyliste loopt met het zweet in de handpalmen.

Wat je komende zondag nog meer bij TopGear kunt verwachten, lees je morgen in ons wekelijkse tv-overzicht. De rest van de show wordt heus ook indrukwekkend. Maar op de een of andere manier wordt alles een beetje overschaduwd door twee mensen in een rode Kia.

Zorg dus dat je kijkt naar de nieuwste aflevering van TopGear: aanstaande zondag om 21:00 uur op BBC2 en BBC HD!

Reacties