Het is nog steeds ijzig koud in de studio, dus het productieteam vraagt tussen de opnames door het uiterste van de gigantische heteluchtkanonnen om ons nog enigszins aan de gang te houden.
 
Genoeg waaghalzen als publiek, ze trekken het zich blijkbaar totaal niet aan. Het lijkt wel alsof er nog nooit zoveel mensen hier geweest zijn en ze zijn alleen al nuttig om de kou buiten te houden. Dat in tegenstelling tot Clarkson, want die heeft z’n stem verloren en dat heeft vanzelfsprekend invloed op zijn presentatietaken, maar Hammond valt in en doet het verhaal.
 
Nu we het toch over Richard hebben, de vreemde Duitse auto waarmee hij een powertest gedaan heeft, is de Veritas. Hij geeft toe dat het een ‘cooler’ alternatief zou kunnen zijn voor de Caterham R500. Hij ziet er in ieder geval anders uit en z’n BMW M5 motor zorgde voor volop rook op onze testbaan.
 
En wat zit er toch op James z’n gezicht? Je zult tot zondag moeten wachten om daar antwoord op te krijgen.
 
De ster in onze Reasonably priced car is deze week de Londense burgemeester Boris Johnson. Maar we verklappen nog niets over deze wat tegendraadse rit, maar je mag op volop onbeholpenheid rekenen, kortom echt amusement!
 
En dan hebben we ook nog een item over de nieuwe Ford Fiesta. Dat is een ander geheim, want ik het zelfs nog niet gezien. Het duurt langer dan tien minuten, dus verwacht maar iets meer dan alleen een simpele test op de openbare weg…
 
The Mole

Reacties