Temidden van alle commotie wegens het ‘uitzenden’ van de presentatoren naar Vietnam, schijnen we vergeten te zijn te vertellen wanneer de nieuwe reeks Top Gear-afleveringen weer start.
 
Kijk, het opstellen van een tv-programmering is sowieso een duistere aangelegenheid en bovendien is het een karwei waarbij wij als productieteam in de verste verte niet bij betrokken worden.
 
De BBC heeft namelijk specialisten op het gebied van tv-programmering in dienst en zij gebruiken verschillende technieken om te besluiten wanneer een bepaalde show de lucht in gaat, vaak door een kip op te offeren en zijn ingewanden te lezen, of door diverse soorten en maten vruchten tegen een muur te gooien en kijken welke blijft plakken, of door een stapel dvd’s aan een koe te voeren en juist dat programma uit te zenden welke het eerst weer uit zijn achterste verschijnt.
 
Alhoewel, de eerlijkheid gebiedt ons te zeggen dat deze werkwijze louter werd gehanteerd toen de Stig zijn gang mocht gaan op de afdeling voor tv-programmering. Met als resultaat dat de nieuwe Top Gear-reeks vanaf 26 oktober weer wekelijks op het scherm te zien zal zijn. Ware het niet dat er dan juist weer één of ander sportevenement plaats heeft, dus schuift de reeks een weekje op en start op zondag 2 november.
 
Dus, verroer je niet tot dan. Hoewel, bij nader inzien is het misschien verstandig je regelmatig in te spannen. Anders verga je wellicht van de honger en krijgt je lichaamsgeur de overhand.

Reacties