Het voelt als een lange tijd geleden, die laatste Top Gear tv-uitzendingen, maar toen de jongens weer in de studio arriveerden leek het als de dag van gisteren.

En als ze iedere zondag zo tekeer gaan als komend weekend, nou, dan is het zeker het wachten waard geweest.

In de eerste show van de nieuwe reeks geven Jeremy, Richard en James dé perfecte tips om brandstof te besparen -wie durft nu nog te zeggen dat ze geen goed consumentenadvies geven?- en The Stig doet weer waar hij goed in is: de Ferrari 430 Scuderia over het circuit jagen.

James introduceert een nieuwe Top Gear-teamgenoot, maar wees gerust, het nieuwe karakter zal niet een van de drie musketiers gaan vervangen.
Het item aan het einde van de show brengt de heren een nieuwe challenge: kunnen ze een betere politieauto bouwen dan de originele exemplaren, waarbij ze tegelijkertijd de belastingbetaler geld besparen? En dat met slechts duizend pond (1.280 euro) in handen
Tot slot is het onderdeel ‘star in a reasonably priced car’ aangepast, waarbij de tijden voortaan in teamverband worden neergezet. Komende zondag is het de beurt aan Justin Lee Collins en Alan Carr.
Kortom, het wordt weer een spannende zondagavond! Zorg dat je afstemt op BBC2!

Reacties