Oké, de mannen zijn weer veilig teruggekeerd van hun avontuurtje in Afrika hoewel Hammond nog een beetje met weemoed blijft terugkijken naar zijn geliefde aldaar, Opeltje Oliver. Daar zal hij zeker over worden aangepakt door Jeremy en James.

In het nieuws deze week, ze vinden daar ook even tijd voor, bediscussiëren ze de nieuwe Mazda6, de Maserati Quattroporte, de Subaru Impreza WRX STi en Mitsubishi’s i. En James legt uit waarom hij denkt dat honden ook moeten kunnen rijden.

 
Simon Cowell, zeg maar een strenge uitvoering van Gordon in de Engelse versie van Idols, is de Star in the reasonably priced car.
 
Nadat Hammond een paar uitzendingen terug zijn wedstrijdje in de Bugatti Veyron verloor van en Eurofighter, mag hij het nu weer proberen. Alleen dit keer racet hij in een Aston Martin V8 Vantage Roadster tegen een kerel op rollerskates. Met een straalmotor omgebonden (nee, niet om Hammond).
 
De Caparo T1 heeft een beetje een bedenkelijke reputatie opgelopen de laatste tijd, mede doordat eentje vlam vatte, dus dat ding kan maar het beste een beetje links gelaten worden. Natuurlijk denkt Jeremy daar anders over: hij probeert het 575-pk sterke monster te temmen voordat hij hem overdraagt aan niemand minder dan The Stig. Zou-ie sneller zijn dan de Koenigsegg met Top Gear-spoiler?

Morgen een preview-filmpje…

Reacties