De heren van Top Gear waren gisteravond om 21.00 uur terug op de buis na hun omzwervingen door het drukke Londen. Maar wat hadden ze nu weer in petto voor jullie lieve kijkbuiskindertjes?
 
Welnu, Jeremy, Richard en James wanen zich in een intercontinentaal restaurant als ze mogen proeven van diverse fijne auto’s uit Japan, Italië en Duitsland – en ondertussen beuken ze nog een paar motorhomes in elkaar.
 
Jeremy test de twee bruutste stationwagons van het moment: de bij labradors bijzondere populaire BMW M5 Touring en de Mercedes E63 AMG Estate – zonder caravan. Dat is nog niet alles; Clarkson legt ook beslag op de Honda Civic Type R voor een paar vliegende rondes op het Top Gear-testcircuit.
 
Wat doen de andere heren? Richard houdt zich bezig met een nieuwe sport, namelijk mobilehome-racing. Klinkt ongeloofwaardig want Hammond doet helemaal nooit aan sport, maar het is toch echt waar.
 
James ondertussen rijdt met een van de mooiste exportproducten uit Italië, de Alfa Romeo 159, en ondertussen probeert hij uit te vinden of de stijlvolle Italiaan sneller is dan een hele lange man…
 
Klinkt ook weer een beetje vreemd, maar kijk woensdag op BBC2 naar de herhaling, om 20.00 uur onze tijd, dan vallen alle puzzelstukjes vanzelf op z’n plaats.
Advertentie

Reacties

Meer
Advertentie