Ook deze week kun je TopGear weer meerdere keren op je tv verwachten. Waar en wanneer? Dat lees je hier!

Woensdag om 20.00 uur vertoont BBC3 een aflevering uit seizoen 17, waarin de heren een paar huizen slopen met legermaterieel, een jaren-'70 politieserie met de Jensen Interceptor verzinnen, en waarin Jeremy de Lotus T125 formuleauto test met behulp van Jean Alesi. Op donderdag zie je, eveneens op BBC3 en om 20.00 uur, nog een aflevering uit hetzelfde seizoen. Hierin ondernemen Jeremy en James een roadtrip in twee elektrische auto's en bezoekt Richard een bijzonder rallyteam. De Lamborghini Aventador raast over het TopGear-circuit.

Ook op donderdag, maar dan om 20.30 uur, kun je op Veronica kijken naar de laatste aflevering uit het nieuwste TopGear-seizoen: deel twee van de Afrika Special. Nog altijd op zoek naar de bron van de rivier de Nijl trekken de heren door Rwanda en Tanzania, waar ze rivieren, lekke banden en andere obstakels moeten trotseren.

Wat betreft de TopGear-uitzendingen op Canvas: die vinden voortaan niet meer op woensdag, maar op maandag plaats. Omstreeks 15.30 uur, met een herhaling om 20.40 uur, zie je een aflevering uit het nieuwste seizoen.

Mocht je je op de overige avonden vervelen, dan kun je altijd terecht in onze videosectie, waar je vele clips uit de afgelopen seizoenen kunt vinden. Veel plezier!

Reacties