Nieuwsgierig waar je de komende dagen moet zijn voor je dosis TopGear? Check ons wekelijkse overzicht!

Veronica is even gestopt met het uitzenden van TopGear. Later in december staan er een paar specials op het programma, en begin volgend jaar zullen ze al vrij snel na de BBC het nieuwe seizoen vertonen. Tot die tijd kun je je op het gebruikelijke tijdstip op vrijdagavond – rond 21.30 uur – vermaken met Richard Hammond's Crash Course, waarin Richard leert om de meest vreemde voertuigen te besturen.

Zaterdagavond om 21.00 uur kun je bij BBC3 kijken naar een aflevering uit seizoen 16. Het team is het zat dat Groot-Brittannië altijd vast staat als er een paar vlokken sneeuw vallen, en ontwerpen een betere sneeuwschuiver die in de zomer tevens een oogstmachine is. Ze testen 'm in Noorwegen. Jeremy zet de Audi RS5 en de BMW M3 Competition tegenover elkaar. Actrice en fulltime biseksueel Amber Heard is te gast.

Ook Canvas heeft even een stop gezet op de TopGear-uitzendingen, dus helaas is de keuze deze dagen vrij beperkt. Gelukkig kun je altijd nog terecht in onze videosectie, waar je vele clips uit de afgelopen seizoenen kunt vinden. Goed weekend!

Reacties